Cabaret

   Alle activiteiten Muziek Kamermuziekdagen Cabaret  Open monumentendag

Nieuws

 

 Home

 Organisatie 

 Mailing

 Aanmeldingen

 Contact

 Links

 Recensies

 

 

 

Zaterdag 11 maart 2017:

Cabaretpoel

In navolging van het vorige seizoen, hebben we weer de Cabaretpoel kunnen contracteren met het programma "4 keer "leuk".
Vijf jonge aanstormende cabaretiers, te weten Chris Verlaan, Tobi Kooiman, het duo Roovers& van leeuwen en Kitty Goemaat. Zij presenteren zich voor u, waarbij door een van hen het totale programma aan elkaar gepraat wordt. 
Ieder verzorgt een conference van circa 25 minuten. Twee voor de pauze en 2 na de pauze en op deze manier zorgen zij ervoor dat u een volwaardige en afwisselende avond krijgt voorgeschoteld.

U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element:

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.

 Tobi Kooiman is een wiskundestudent en hij probeert dingen logisch te benaderen. 'Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde', legt Kooiman uit. 'Ik begreep iets niet, toen ben ik maar wat voor mijzelf gaan doen en wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.'  Hij won de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en de Delft Talent Comedy Award 2016.

 Roovers & van Leeuwen wonnen in 2015 het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en stonden in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Dit cabaretduo daagt het publiek uit in een achtbaanrit vol absurde sketches waar ze elkaar ook niet zullen sparen' 

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl .

Lees ook het Persbericht.

Locatie:     Stadhuis Oudewater
Aanvang:  20:15 uur
Entree:      € 15,- per persoon,
                  €   7,- voor jongeren tot 18 jaar

.

 

Open Monumentendag
Op 8 september 2018 organiseert de werkgroep Open Monumentendag een bijzondere zaterdag met als thema "Europa".

Lees meer . . .

 

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn online te koop via onze webwinkel.


---------------------------

 
  Copyright 20017, cro/rn